Σχετικά με την Saoulidis Sports

saoulidis sports

Το κατάστημα Saoulidis Sports λειτουργεί στη Αλεξάνδρεια Ημαθίας από το 1979. Ιδρύθηκε και συνεχίζει ως οικογενειακή επιχείρηση της οικογένειας Σαουλίδη για τρεις γενεές. Τα τελευταία πέντε χρόνια επεκτάθηκε με δύο υποκαταστήματα, ένα εκ των οποίων δραστηριοποιείται στην Κρύα Βρύση του νομού Πέλλης.

Έκτοτε οι ιδρυτές του έχουμε σαν στόχο μας το καθαρό εμπόριο κρατώντας την ποιότητα των προϊόντων όσο πιο ψηλά γίνεται και τις τιμές όσο πιο λογικές, ώστε η σχέση με τον πελάτη να είναι σχέση μακροχρόνιας εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Διατηρώντας μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον άντρα, την γυναίκα και το παιδί , καλύπτουμε μεγάλο αριθμό ρουχισμού,υπόδησης και αξεσουάρ για όλα τα αθλήματα καθώς και για υπαίθριες δραστηριότητες. Παράλληλα συνεχίζουμε την μεγάλη αγάπη για το ποδήλατο, όπου αναλαμβάνουμε και επισκευές με την πρωτοπορία να παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες (εφόρου ζωής και όσο συχνά εκείνοι επιθυμούν) για τους πελάτες που αγοράζουν ποδήλατα από το κατάστημα.

Συνεχίζοντας την ίδια παράδοση καινοτομιών και αμεσότητας, παραμένοντας έτσι πιστοί στον στόχο μας να είμαστε πάντα και με όλα τα διαθέσιμα μέσα κοντά σας, αποφασίσαμε να εισέλθουμε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Απώτερος μας σκοπός είναι η προσαρμογή του καταστήματος στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας.